Jobba hos oss

Jobba hos oss

Kristianstad Stål och Rörmontage AB startade 2013 och tillsammans har vi mångårig erfarenhet från branschen. Vi gör allt inom stål, plåt och smide. Vår inriktning är i huvudsak byggnadssmide, industrireparationer/Industriservice, fastighetsservice, tillverkning och montage. På Stål & Rörmontage AB siktar vi på att vara företagens och privatpersoners självklara val när det kommer till allt som rör byggnadssmide och den mekaniska verkstadsindustrin. Bland våra ständigt återkommande kunder har vi ledande företag inom byggbranschen och produktion.

Just nu söker vi:

200907


Byggsmed

Vi söker nu en erfaren och självgående byggsmed/svetsare med montagevana för arbete i Kristianstadsregionen. Vi ser gärna att du som söker har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete och har vana av att svetsa balkar och andra stålkonstruktioner, stora som små. Du skall montera och svetsa stålkonstruktioner inom ny- och tillbyggnation, efter ritningsunderlag. Vidare är du kunnig och har erfarenhet av ritningsläsning och har lätt för problemlösning. Sysslorna är i stora drag verkstadsuppgifter och industriunderhåll, därför lägger vi också vikt vid kunskap som bockning, kapning och slipning. Vi erbjuder dig ett arbete ute på olika arbetsplatser, med mycket kundkontakter och varierande arbetsuppgifter där du självständigt kommer att driva projekten från A till Ö. Att ha erfarenhet inom industriservice är också meriterande då vi har kunder och arbeten inom industrin.


Du ska vara självgående, men samtidigt tycka om och ha lätt för att samarbeta. Som person är du social, flexibel och ser varje arbetsdag som en ny utmaning. Din yrkesstolthet och höga arbetsmoral gör dig till en engagerad och ansvarsfull medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom stora delar av arbetet sker ute på våra kundföretag.


B-körkort är ett krav. När du är självgående inom byggsmide/industriservice har du en egen servicebil. Arbetstiderna är 7-16, heltid, med start omgående. Meriterande om du har utbildningen Heta arbeten samt om du har truckkort och traverskort. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Du ansöker på denna tjänst genom att mejla ditt CV till jobb@ksrm.se. Har du frågor kring tjänsten ring Mattias Book på tel 0733-772820.

Tel: 044-12 28 20

Copyright © Kristianstad Stål & Rörmontage AB

Mail: info@ksrm.se