Företaget

Företaget

Som företag är Kristianstad Stål och Rörmontage AB relativt nystartat men när det kommer till både företagsledare och anställda har vi mångårig erfarenhet från branschen. I dagsläget har vi 9st medarbetare. Våra svetsare har certifikat enl SS-EN 287 samt vi är utbildade i bla: Tunga lyft, Liftförarutbildning, Teleskoplastare, Truckkort, Heta arbeten & Taksäkerhet. Vi innehar ID06-legitimation. Vi är certifierade samt jobbar enligt Byggproduktförordningens (CPR) standard SS-EN 1090.

 

Företagets inriktning är i huvudsak:

 

• Byggnadssmide

• Industriservice/reparationer

• Vattenskärning

• Tillverkning

• Montage

 

Vi gör allt inom stål, plåt & smide "finns det en idé finns det en lösning".

 

På Stål & Rörmontage AB siktar vi på att vara företagens och privatpersoners självklara val när det kommer till allt som rör byggnadssmide och den mekaniska verkstadsindustrin.

 

Med vår stora erfarenhet, vårt mål att alltid vara tillgängliga för kunden och att hitta lösningar på alla idéer eller problem erbjuder vi det vi av erfarenhet upplever är det viktigaste för kunden och därmed det viktigaste för oss. Yrkesskicklighet, Förtroende, Kommunikation och Tillgänglighet.

 

Bland våra ständigt återkommande kunder hittar vi företag som PEAB, SKANSKA, NCC, JSB, Knauf Danogips, Consyd, JDI, Purac, Movomech, Marmor & Granit, Smurfit Kappa, Starka och PMA.

 

Verksamhet (Bolagsverket)

Bolaget skall bedriva tillverkning och montage av stål- och rörkonstruktioner, tillhandahålla industriservice samt annan därmed förenlig verksamhet.

 

Företaget innehar F-skattsedel

 

Organisationsnummer. 556919-0449

 

Kristianstad Stål & Rörmontage AB bildades 2013. Företaget ägs av Mattias Book och Elias Iversen.

SS-EN 1090

Vi på Kristianstad Stål & Rörmontage AB är den första smidesfirman i Kristianstad som certifierades enligt Byggproduktförordningens (CPR) standard SS-EN 1090.

Att Vi är certifierade samt jobbar efter SS-EN 1090 innebär att vi är godkända att CE-märka våra konstruktioner som ingår i denna standard.

Tel: 044-12 28 20

Copyright © Kristianstad Stål & Rörmontage AB

Mail: info@ksrm.se